Vart's kennel
Oppdrett av Bichon havanais

Sist oppdatert:
08.03.2023


 

 Hjem

 Om oss

 Kontakt

 Våre hunder

 Valper

 Fotoalbum

 Om rasen

 Helse

 Stell

 Oppdragelse

 Aktiviteter

 

 


   Valper ventes ca 1. april. Les mer.
 Velkommen til Vart's Kennel

   Hei J

Her ser du Lottie, - den første havanaisen som kom til Vart's kennel. Hun kom i 2011, og var en liten vennlig, livlig og glad pelsdott som vi fort ble veldig glad i. Vi likte henne, og vi likte rasen med dens bløte pelser og vennlige vesen. Dette var en rase vi ønsket å jobbe videre med!

 

Vart's Kennel drev oppdrett av Irish softcoated wheaten terrier fra 1990-2015. Denne herlige rasen ga oss mye glede! Av helsemessige årsaker driver vi ikke lenger oppdrett på denne rasen. Men tar imot wheaten terriere til klipp. Og om noen skulle være interessert har vi fortsatt frossen sæd etter wheaten terrieren Vart's Kazan. Du kan lese om våre wheaten terriere her.

 

Nå driver vi bare oppdrett av rasen Bichon havanais.

Vi har laget denne siden primært for våre egne valpekjøpere, men alle er velkommen til å kikke innom. Kanskje du vurderer å kjøpe en havanais valp, og ønsker å finne ut litt mer om rasen. Bruk knappene øverst i kolonnen til venstre for å bla deg fram til det du ser etter.

 

Du kan hele tiden klikke på bildene av wheaten og havanais i headingen øverst på siden for å skifte over til den rasen du ønsker. Sidene våre om wheaten blir ikke lenger oppdatert, men gir fortsatt  en del informasjon om rasen som kanskje kan være nyttig for deg som har eller ønsker denne rasen.

 

Velkommen skal du være! Kos deg med lesingen!

 

               Lisa, Carmen, Lottie, Mickey - og wheaten terrieren Chana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                Mickey og Lottie