Vart's Kennel
Bichon havanais

 


 Hjem

 Om oss

 Kontakt

 Våre hunder

 Valper

 Fotoalbum

 Om rasen

 Helse

 Stell

 Oppdragelse

 Aktiviteter

 

 

 

 

 

 

 


 

G-kull - født 28.03.2023:

Mor: Vart's Hava Carmen - NO41614/18

Far: Borge Bella's Friscus - NO58284/21


02.05.23: Kun én valp ledig!

Alle valpene fra dette kullet vil bli registrert i NKK med navn på G. Valpekjøpere som ønsker det, og er tidsnok ute (før ca 1. mai), kan selv få velge et navn på G til sin valp - som jeg kan registrere i NKK. Da blir registrert navn og daglignavn det samme. Det kan være praktisk.
 

         
         Mor: Carmen                          Far: Friscus

08.03.23:
Snille, trofaste Carmen og livsglade, nysgjerrige Friscus har vært sammen. Og nå ser vi resultater: Carmen sin mage vokser! Om alt går som vi håper og tror, blir det født valper rett før påske. Vi gleder oss!
Både Carmen og Friscus er helsesjekket etter gjeldende anbefalinger, og øyne, knær og hjerte er uten anmerkninger - det vil si friske.
Er du interessert i valp, er det lurt å lese Informasjon til deg som ønsker valp. Da får du vite hva hva Vart's kennel tilbyr sine valpekjøpere, og hva vi legger vekt på når vi velger valpekjøpere.


28.03.23:

I natt skjedde det! Fem søte små kom til verden. Tre gutter og to jenter. Alle ser friske og fine ut. Mamma Carmen har rikelig med melk. Hun ligger trofast hos barna sine og gir dem all den melken de vil ha. Hun vasker og steller dem etter alle kunstens regler.Begge jentene er sorte med litt hvitt på brystet. Den ene gutten er også
sort med litt hvitt, de to andre et hvite med mørke flekker, den ene i sort,
den andre sobel (sobel vil lysne og bli lys).

 

3 uker gamle:

 

 

26.04.23:

Valpene er 4 uker gamle. De utvikler seg raskt. Nå har vi flyttet dem inn i stua, der de blir vant med alle vanlige lyder og med mennesker som kommer og går.

 


Valpene 5 uker: